print this page

Diversiteit & Inclusie

Top Vakantie zet zich in om iedere deelnemer een aangenaam verblijf te bezorgen. Elke deelnemer heeft een eigen cultuur, een eigen achtergrond en een eigen gevulde rugzak.

Zo kunnen sommige deelnemers of bepaalde (crisis)momenten een flinke impact creëren op de andere deelnemers en de kaderploeg.

Door handvaten en kapstokken aan te reiken, willen we deelnemers vlotter (terug) integreren binnen de groep, het verblijf of de activiteit vlotter laten verlopen en eventuele (crisis)momenten sneller helpen oplossen en/of zelfs voorkomen.


Je kan kiezen tussen 2 vormingstools.

Iedereen Bijzonder (basiscursus)

Hoogstwaarschijnlijk heb je wel al een deelemer of situatie gehad die jou en/of de rest van het team met de handen in het haar doen zitten. Een deelnemer waarbij je even niet meer weet wat je moet doen en/of een situatie waarbij je het gevoel hebt “Wat is dit? Hoe moet ik dit nu aanpakken?”

Tijdens het vormingsweekend 'Iedereen Bijzonder!' krijg je heel wat handvaten aangereikt waarmee je meteen zelf aan de slag kan.


Om meer te weten hierover en je meteen ook in te schrijven:

  Klik hier!

Versterk jezelf als BBZ (gevorderde cursus)

Je was al eerder actief als begeleider voor een deelnemer met ondersteuningsnoden of wil je daarin verder verdiepen? Jouw kijk op en omgang met kinderen zal veranderen na deze 2-daagse vorming waarin Kindercoach Lies! 4 interessante theorieën voor je bundelt! 


Om meer te weten over dit vormingsweekend en je meteen ook in te schrijven:

  Klik hier!