print this page

EHBO-weekend

Behaal een EHBO-brevet via Top Vakantie!

Top Vakantie vzw organiseert een officiële EHBO-cursus in weekendvorm.

Wat doe je als Tom valt tijdens een kringspel? Of Marie valt van haar paard? Weet jij wat te doen als Thibeau plots last krijgt van zijn hart?

Gepaste eerste hulp bieden is niet moeilijk. Meer zelfs, het is poepsimpel!

In allerhande situaties komt eerste hulp goed van pas. Het is dan ook belangrijk dat je die eerste hulp goed en correct uitvoert. Kriebelt het al langer om je kennis eerste hulp uit te breiden of op te frissen? Het kan! Met de juiste technieken en een paar tips kan je al snel een wereld van verschil maken voor een slachtoffer. Iederéén kan bovendien eerste hulp leren, jong en oud.

Tijdens het weekend word je permanent geëvalueerd. Is die evaluatie positief, dan behaal je op het einde van het weekend het officieel EHBO-brevet van het Vlaamse Kruis. 


Op het programma

ABCDE-methode om een ongeval, groot of klein, te benaderen én gepast te reageren. Komen zeker aan bod:


Data

2024-2025
15-17 november 2024Sint-Idesbald




Voor wie?

Je behaalde eerder nog geen EHBO-attest? Je kan inschrijven zo gauw je 16 of ouder bent!

Behaalde je wel eerder al een attest, maar komt de geldigheidsduur te vervallen? Volg deze cursus en je hebt weer een complete vorming achter de kiezen. 

Heb je een geldig Eerste Hulp-attest via het Rode Kruis en wilde je nu ook Helper volgen? Deze cursus is een integrale vorming. Dit wil zeggen dat de technieken van Helper zeker aan bod zullen komen en bepaalde technieken uit Eerste Hulp ook herhaald zullen worden. Ook de Helper-cursus startten we altijd eerst met herhaling.  

Locatie

Prijs

90 euro

  Ik schrijf me in!