print this page

Vrijwilliger worden bij Top VakantieOnze kadervormingsdiensten

Zo gauw je 15 bent, kan je in het traject Animator in het Jeugdwerk instappen. Eerst zes dagen op cursus en daarna een stage doorlopen. Nadat je het volledige opleidingsparcours hebt afgelegd en ook naar een evaluatiemoment bent gekomen, vragen wij voor jou het attest van Animator in het Jeugdwerk aan. Als Animator kan je voortaan elke Top Vakantie begeleiden.

Top Vakantie vzw organiseert jaarlijks 6 animatorcursussen, dit tijdens de krokus-, paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie.

  inschrijven animatorcursus

Reeds cursus Animator in jeugdwerk achter de rug?

Dan zijn er 3 mogelijkheden die je verder op weg helpen.


Leerkracht of verpleegkundige (in spé)?

Voor onze academieverblijven tijdens elke schoolvakantie zoeken we een heel aantal lesgevers die Wiskunde, Franse of Engelse lessen aan onze deelnemers kunnen geven. We werken hiervoor in kleine groepjes volgens het niveau van de deelnemers. Meer informatie en je aanmelden hiervoor kan je het beste via de website van onze academieverblijven www.topvakantieacademie.be.

Ben je een verpleegkundige of zit je nog in je opleiding? Registreer je dan als Zorgverlener via het nummer 02 648 98 23 of via topvakantiedienst@topvakantie.be. Zorgverleners staan tijdens onze verblijven in voor een veilig verloop van het verblijf.


Andere specialiteit?

Onze speciale opleidingscursussen

Check onze speciale opleidingscursussen en ga nadien mee in één van deze functies!

Onze permanente vormingsmomenten

Een Top Vakantie blijft je bij en als geattesteerde Animator kun je ze allemaal beleven. Ook als je al Animator bent, blijf je best bijleren. Verdiep je nog meer in vorming via de Mix Max-dagen, het Animator²-weekend en/of een Hoofdanimatorcursus. 

Vrijwilligers met een talent in een bepaalde discipline

Daarnaast zijn we ook steeds op zoek naar enthousiastelingen die gespecialiseerd zijn in 1 of andere discipline (tennis, dans, koken, toneel, voetbal, muziek, ecologie, …) en die dit ook kunnen aanleren aan jongeren.

Ben jij of ken jij zo iemand? Contacteer dan zeker de Top Vakantiedienst via 02 648 98 23 of topvakantiedienst@topvakantie.be!