print this page

Keuzeactiviteiten 2:

'Verbindingsmoment voor CL's en HV's': Begeleid je dit werkjaar een verblijf als Centrumleider/Hoofdverantwoordelijke of ben je dit van plan? Dan is deze sessie een absolute aanrader! Onze maatschappij is voortdurend in beweging en ook Top Vakantie evolueert mee. Tijdens deze sessie werpen we een blik op de veranderingen voor CL's en HV's, geven we nuttige informatie omtrent Top Vakantie mee en bieden we iedereen de kans om met elkaar en de Top Vakantiedienst in gesprek te gaan en tips & tricks voor je volgende verblijf uit te wisselen. 

'Workshop Knellend marcelleke': In ‘Knellend marcelleke’ halen we het kind in onszelf nog eens boven en spelen er op los. Je zal hierbij heel wat typische kampspelletjes herkennen, maar we geven elk spel een volledig nieuwe dimensie. Vandaag gooien we er namelijk een hoop marcellekes tegenaan. Wil jij jouw kampactiviteiten een nieuwe wending geven? Na vandaag heb je alvast een boel extra inspiratie en duik jij de volgende keer met een andere blik in je materiaalkoffer. 

'Improvisatietheater': Geef jij op kamp of Kids' Days graag het beste van jezelf in toffe toneelstukjes? Loop jij soms vast op de rolbeleving en het interageren? In deze sessie til jij jouw theatervaardigheden naar een hoger niveau! Jij leert hoe jij samen met jouw medeanimatoren ter plekke een rol, een verhaal en zelfs een dialoog kan bedenken en geloofwaardig kan overbrengen naar jouw deelnemers. 

'Lego Boost': Onze Top Vakanties waar met Lego gewerkt wordt, zijn allen erkend als STEM-academie. Door met de populaire blokjes te bouwen en te construeren, leren deelnemers spelenderwijze ingenieursvaardigheden aan. Met de Lego-bouwset Boost krijgt dat STEM-gehalte natuurlijk nog wat extra cachet. Voort die bouwset zijn immers ook heel wat technische vaardigheden nodig. En toch hoef je zelf noch ingenieur noch technieker te zijn om hiermee aan de slag te kunnen en onze deelnemers hierbij ook te helpen. Tijdens de sessie ‘Lego Boost’ maken we kennis met de bouwset en krijg je heel wat tips & tricks om voortaan iedere deelnemer hier ook verder mee te helpen en/of te blijven uitdagen.