print this page

Mix Max-vormingsdagen

Op onze Mix Max-vormingsdagen bieden we telkens een interessant aanbod aan permanente vormingen voor jeugdwerkers in een topsfeer aan. Deelname is gratis en staat open voor alle mogelijke enthousiaste jeugdwerkers. Iets om dus samen met vrienden te beleven en tegelijkertijd weer nieuwe gelijkgestemden leren kennen! 

Op het programma

In het aanbod voorzien we een ruime keuze aan vormingssessies. Van de startende tot de doorwinterde jeugdwerker, iedereen steekt gegarandeerd iets op uit de sessies waarvoor bij de inschrijving gekozen wordt.


Praktisch

Waar en wanneer?

De Mix Max-dagen vinden plaats op locaties in Vlaanderen die steeds en voor iedereen gemakkelijke bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

We starten om 10.00u ter plekke en ronden ook ter plekke om 16.00u af.


Hoe inschrijven?

Op het inschrijvingsformulier geef je aan welke sessies je bij voorkeur wenst te volgen. Zo hebben wij alvast een idee van de aantallen en kunnen we het nodige materiaal voorzien. 


Deelname is gratis!

Wij voorzien een resem interessante vormingen en spelplezier, een broodjeslunch, drank en een 4-uurtje. Deelname is gratis. Inschrijven vooraf is wegens de praktische voorbereidingen verplicht.

Let! Deelname is gratis MAAR wie inschrijft en de dag zelf zonder geldige reden (afwezigheidsattest) niet opdaagt, krijgt na afloop wel een factuur van 10 euro.  

Mix Max is een actieve belevenis voor iedereen!