print this page

Terugkomdag voor Stagiairs

Zaterdag 25 april 2020 @ Leuven

Ben je bezig met een traject tot Animator, Hoofdanimator of Instructeur en heb je de volledige stage ondertussen met een positief resultaat afgerond? Dan rest jou nog één stap ter afronding van jouw traject om effectief ook jouw gelijknamige attest te kunnen behalen: deelname aan een evaluatiemoment a.k.a. Terugkomdag voor Stagiairs!

Legde je recent een geslaagde stage als Groom, Ritmeester, Instructeur Motoren, Skibegeleider, Snowboardbegeleider of Centrumleider af? Dan verwachten we jou ook op onze Terugkomdag voor Stagiairs voor een "terugzien"- en evaluatiemoment en bovenal de uitreiking van jouw persoonlijke Top Vakantie-erkenning!

Ben jij erbij op onze volgende Terugkomdag voor Stagiairs op zaterdag 25 april 2020?! Wij hebben alvast een fijne dag én een uniek T-shirt voor alle geslaagden klaar!

Op het programma

Een aanbod aan permanente vormingssessies waar jij de sessie van jouw voorkeur uit kiest.

’s Middags laten we jullie natuurlijk niet verhongeren en bieden we jou een lekkere knabbel met bijhorende babbel aan.

We ronden jouw stagetraject af met een groeps- en persoonlijk evaluatiemoment

Eindigen doen we met een feestelijke apotheose!Sessies

 


Titel: Bijzondere deelnemers, situaties en noden

Inhoud: Top Vakantie wil er voor iedereen zijn. Inclusie is dus een belangrijk codewoord. Zo kunnen ook heel wat deelnemers met een ondersteuningsbehoefte bij ons terecht. Voor een aantal onder hen is dat met 1-op-1-begeleiding door een Begeleider Bijzondere Zorgen. Anderen hebben dan weer nood aan een vertrouwenspersoon. Of misschien helpt het gewoon al als de voltallige kaderploeg over een aantal kapstokken beschikt om hen op maat te begeleiden. Sowieso is het dus aangewezen dat iedereen wel weet hoe je op een bepaald soort gedrag kan reageren. Na deze sessie is dit alvast het geval!

Instructeur: TopVorm.net & Zorg&Kind

Max. aantal: 16


Titel: Yoga

Inhoud: Als een echte yogi of yogini leer je hoe je je met enkele basishoudingen en yoga-oefeningen kan ontspannen tijdens een drukke Top Vakantie. Dit is ook gewoon een leuke sessie om zelf met je deelnemers te gaan doen!

Instructeur: De Yogamobiel

Max. aantal: 16


Titel: LEGOboost

Inhoud: LEGO? Da's fun voor klein én groot! En LEGOboost? Desondanks dit volgens de verpakking speelgoed is voor deelnemers van 7-12 jaar, boezemt het vrijwilligers vaak angst in om dit te begeleiden. Wij leren je hoe simpel de besturing van dit LEGOpakket in elkaar zit. De moeilijkheid bestaat hem in het op orde houden van alle dozen. En oh ja, ook daar geven wij de je nodige tips voor!

Instructeur: TopVorm.net

Max. aantal: 16


Titel: Pestpreventie

Inhoud: Hoe voorkom je pestsituaties en als het zich dan toch voordoet, hoe ga je ermee om? Welke kracht heeft de groep om de pestsituatie aan te pakken? Tijdens deze vorming leer je pestgedrag herkennen, krijg je inzicht in het belang van pestpreventie én maak je kennis met de Schwung!-aanpak van Pimento.

Je leert hoe je de verbondenheid in een groep stimuleert door aandacht te besteden aan individuele krachten en talenten. En hoe je samen aan een context kunt werken waarin pesten geen plaats (meer) krijgt.

Instructeur: Pimento

Max. aantal: 16


Titel: Ruige spelen

Inhoud: Extra gas geven tijdens je activiteiten, een beetje trekken en sleuren, wanneer en in welke omstandigheden kan dat tijdens een Top Vakantie gebeuren. Groepsbindende factor als je deze categorie spelen op het juiste moment uithaalt? Een dikke 10! Tijdens deze sessie leer je het allemaal ondervinden!

Instructeur: TopVorm.net

Max. aantal: 16


Titel: Meer dan macramé

Inhoud: Vriendschapsbandjes zijn helemaal geen vergane glorie uit je kindertijd! Macramé-armbandjes maken is nog steeds een razend populaire activiteit om met je deelnemers te doen. Ken je enkel de basisknopen en voel je het kriebelen om een stapje verder te gaan? Tijdens deze sessie gaan we ons verdiepen in verschillende nieuwe knooptechnieken om jouw macramé-bandjes naar een hoger niveau te tillen! Wedden dat je je originele bandje in vrolijke kleuren niet meer af wil doen?

Deze sessie is ook toegankelijk voor wie geen voorkennis van macramé heeft.

Instructeur: Top Vakantie en TopVorm.net

Max. aantal: 16


Titel: Met 3-6 de dag door …

Inhoud: Een eerste keer voor een groep kleuters staan? Behalve voor de geboren kleuterleid(st)ers is dit voor iedereen wel een uitdaging. We leren hoe je onze kleinste deelnemers met handige trucjes doorheen de dag loodst. Hun onvoorwaardelijke vriendschap is nu al een feit!

Instructeur: Top Vakantie en TopVorm.net

Max. aantal: 16

Praktisch

Ter plekke: tussen 9.30u en 10.00u,
Of aan de achterkant van het station van Leuven om in groep naar de locatie te wandelen: tussen 9.00u en 9.30u.

Als Animator, Hoofdanimator in Instructeur in spe dien je de volledige dag aanwezig te zijn om jouw traject te kunnen afronden. Je kan dus niet later aankomen of vroeger vertrekken. Hier kunnen geen uitzonderingen op gemaakt worden! Kan je 25 april 2020 niet/geen ganse dag aanwezig zijn, dan krijg je een volgende kans op 03 oktober 2020!

Vergeet niet om jouw trajectboekje ook mee te brengen. Zonder trajectboekje kan er immers geen evaluatie gebeuren en kan je jouw traject ook niet afronden!

Let, wie zijn traject startte met de cursus tijdens Zomer of Herfst 2017 dient ten laatste deel te nemen aan deze Terugkomdag wegens de geldigheidsduur van 3 jaar van jouw traject.

Waar & wanneer?

De Terugkomdag vindt plaats op zaterdag 25 april 2020 in Basisschool Heffel, Vlierbeeklaan 1, 3010 Kessel-Lo. Deze school is vlot bereikbaar (1,6 km of 21 minuutjes stappen van aan het station).

We starten om 10.00u ter plekke en ronden ook ter plekke om 16.00u af.


Hoe inschrijven?

Inschrijven is verplicht. Alleen op basis van het exacte aantal inschrijvingen kunnen wij ook de evaluaties goed voorbereiden en uitvoeren.

Indien we jouw inschrijving voor 20/04 ontvangen, hebben we ook gegarandeerd voor jou een leuk en uniek T-shirt als diploma in petto.

  Klik hier om in te schrijven! (inschrijven voor deelname is verplicht!)