print this page

Digitale Terugkomdag voor Stagiairs

Zaterdag 17 oktober 2020 -14.00u-17.30u

Heb je een cursus gevolgd bij Top Vakantie en ondertussen ook de volledige daarbij horende stage met een positief resultaat afgerond?

Dan rest jou nog één stap ter afronding van jouw traject om effectief ook jouw gelijknamige kadervormingsattest of Top Vakantie-erkenning te kunnen behalen: deelname aan een evaluatiemoment a.k.a. Terugkomdag voor Stagiairs!

Door de nog altijd geldende coronamaatregelen binnen het Jeugdwerk zijn we genoodzaakt onze volgende Terugkomdag voor Stagiairs digitaal te houden. Ben jij er alvast bij op 17 oktober 2020?!

Wanneer?

Op zaterdag 17 oktober 2020 zien we elkaar online van 14.00u tot 17.30u.

Wie?

We verwachten dat iedereen die afgelopen werkjaar een geslaagde stage afwerkte, deelneemt aan een Terugkomdag voor Stagiairs of evaluatiemoment. Door jouw deelname kan je jouw traject officieel afronden.

Wegens de geldigheidstermijn van 3 jaar voor de kadervormingstrajecten kan je deelnemen als je ten vroegste de cursus Animator, Hoofdanimator of Instructeur volgde tijdens Herfst 2017.

Wat?

De stage moest je nog alleen (in een team uiteraard, maar toch :-)) volbrengen, uit de ervaringen van andere stagiairs zal je merken dat je niet alleen in jouw traject staat. Uit het delen van ervaringen halen we weer nieuwe tips!

De Instructeur kijkt naar jouw individuele traject en toekomstplannen. Jij kan het ei dat je in groep nog niet kwijtgeraakte nu zeker nog leggen.

Je wordt tot wanneer je jouw gesprek krijgt in een virtuele wachtkamer gehouden. Doordat we met een voldoende grote ploeg Instructeurs het evaluatiemoment begeleiden, wordt die wachttijd tot een minimum beperkt.


Hoe?

  Klik hier om in te schrijven!