print this page

Terugkomdag voor Stagiairs - zaterdag 21 april 2018

Ben je bezig met een traject tot Animator, Hoofdanimator of Instructeur en heb je de volledige stage ondertussen met een positief resultaat afgerond? Dan rest jou nog één stap ter afronding van jouw traject om effectief ook jouw gelijknamige attest te kunnen behalen: deelname aan een evaluatiemoment a.k.a. Terugkomdag voor Stagiairs!

Legde je afgelopen werkjaar een geslaagde stage als Groom, Ritmeester, Instructeur Motoren, Skibegeleider, Snowboardbegeleider of Centrumleider af? Dan verwachten we jou ook op onze Terugkomdag voor Stagiairs voor een "terugzien"- en evaluatiemoment en bovenal de uitreiking van jouw persoonlijke Top Vakantie-erkenning

Onze volgende Terugkomdag voor Stagiairs staat alvast gepland op zaterdag 21 april 2018! Ben jij erbij?!

Kom mee op ontdekkingstocht in Mechelen en maak kennis met het verleden en heden van Top Vakantie vzw.

In de voormiddag trek je er in kleine groepjes en met de kaart in de hand zelf op uit tijdens een supercool stadsspel.

’s Middags laten we jullie natuurlijk niet verhongeren en bieden we jou een lekkere knabbel met bijhorende babbel aan.

’s Namiddags ronden we het stagetraject af met een cursus- en persoonlijk evaluatiemoment. Tussendoor leer je de werking van Top Vakantie nog beter kennen via verschillende doe- en infostandjes.

Eindigen doen we met een feestelijke proclamatie en receptie samen met Centrumleiders, Hoofdverantwoordelijken, Vormers, … !

We starten om 10.15u en ronden af om 17.00u.

De Terugkomdag vindt plaats op zaterdag 21 april 2018.

Plaats en tijdstip van afspraak: station Mechelen, voor de ingang, tussen 10.15u en 10.45u.

Einde: eindigen doen we rond 17.00u. 

Als Animator, Hoofdanimator in Instructeur in spe dien je de volledige dag aanwezig te zijn om jouw traject te kunnen afronden. Je kan dus niet later aankomen of vroeger vertrekken. Hier kunnen geen uitzonderingen op gemaakt worden! Kan je op 21 april 2018 niet/geen ganse dag aanwezig zijn, dan krijg je nog een kans in oktober 2018!

De locatie wordt later meegedeeld maar zal zeker blot bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Inschrijven is verplicht. Alleen op basis van het exacte aantal inschrijvingen kunnen wij ook de evaluaties goed voorbereiden en uitvoeren.

Vergeet niet om jouw trajectboekje ook mee te brengen. Zonder trajectboekje kan er immers geen evaluatie gebeuren en kan je jouw traject ook niet afronden!

  Klik hier om in te schrijven! (inschrijven voor deelname is verplicht!)