print this page

Terugkomdag voor Stagiairs - zaterdag 27 april 2019

Ben je bezig met een traject tot Animator, Hoofdanimator of Instructeur en heb je de volledige stage ondertussen met een positief resultaat afgerond? Dan rest jou nog één stap ter afronding van jouw traject om effectief ook jouw gelijknamige attest te kunnen behalen: deelname aan een evaluatiemoment a.k.a. Terugkomdag voor Stagiairs!

Legde je recent een geslaagde stage als Groom, Ritmeester, Instructeur Motoren, Skibegeleider, Snowboardbegeleider of Centrumleider af? Dan verwachten we jou ook op onze Terugkomdag voor Stagiairs voor een "terugzien"- en evaluatiemoment en bovenal de uitreiking van jouw persoonlijke Top Vakantie-erkenning

Ben jij erbij op onze volgende Terugkomdag voor Stagiairs op zaterdag 27 april 2019?!

Aansluitend vindt ook een TopMeetz-activiteit plaats die openstaat voor alle vrijwilligers. Deelname is eveneens gratis. Inschrijven is wel verplicht. Dit kan hier meteen via dezelfde weg.

Tijdens de voormiddag kies je uit ons permanente vormingssessiesaanbod de sessie van jouw voorkeur.

’s Middags laten we jullie natuurlijk niet verhongeren en bieden we jou een lekkere knabbel met bijhorende babbel aan.

’s Namiddags ronden we het stagetraject af met een cursus- en persoonlijk evaluatiemoment. 

Eindigen doen we met een feestelijke apotheose!


Sessies:

 

Titel: LEGOFUN

Inhoud: Deelnemers die de verblijven van Legofun in de toekomst als Animator begeleiden, krijgen meer achtergrond en bagage voor een creatieve aanpak, themawerking, enz.

Instructeur: TopVorm.net

Max. aantal: 15

 

Titel: BIJZONDERE DEELNEMERS, SITUATIES EN NODEN

Inhoud: Deelnemers krijgen een uitbreiding van de sessie die op de animatorcursus wordt gegeven, omdat deelnemers met bijzondere noden en bijzondere situaties bijzondere aandacht nodig hebben.

Instructeur: TopVorm.net & Zorg&Kind

Max. aantal: 15

 

Titel: ESCAPE ROOMS CREËREN EN BELEVEN

Inhoud: Escape rooms zijn hip, maar wat kan je er mee op een verblijf? We kijken hoe je (de elementen van) een escape room zelf kan maken op een verblijf en hoe je de technieken en doelen aanpast aan verschillende leeftijden.

Instructeur: TopVorm.net

Max. aantal: 10

 

Titel: ORIËNTEREN KAN JE LEREN

Inhoud: Tijdens deze sessie leren we hoe je oriëntatietechnieken op een speelse en praktische manier kan aanleren aan een groep jongeren. Van kleine tips&tricks tot de antwoorden op grote vragen als “hoe beginnen we hier aan?”, alles kan aan bod komen tijdens deze sessie.

Instructeur: extern

Max. aantal: 20

Titel: YOGA

Inhoud: deelnemers krijgen yogatechnieken aangeleerd die kunnen toegepast worden tijdens activiteiten of een spelmoment op een verblijf

Instructeur: extern

Max. aantal: 25

De Terugkomdag vindt plaats op zaterdag 27 april 2019 in Middenschool Ter Beuke, Rerum Novarumlaan 1, 3010 Kessel-Lo.

Plaats en tijdstip van afspraak:


Als Animator, Hoofdanimator in Instructeur in spe dien je de volledige dag aanwezig te zijn om jouw traject te kunnen afronden. Je kan dus niet later aankomen of vroeger vertrekken. Hier kunnen geen uitzonderingen op gemaakt worden! Kan je op 27 april 2019 niet/geen ganse dag aanwezig zijn, dan krijg je een volgende kans op 05 oktober 2019!

Let, wie zijn traject startte met de cursus tijdens Zomer 2016 dient ten laatste deel te nemen aan deze Terugkomdag wegens de geldigheidsduur van 3 jaar van jouw traject.

Inschrijven is verplicht. Alleen op basis van het exacte aantal inschrijvingen kunnen wij ook de evaluaties goed voorbereiden en uitvoeren.

Vergeet niet om jouw trajectboekje ook mee te brengen. Zonder trajectboekje kan er immers geen evaluatie gebeuren en kan je jouw traject ook niet afronden!

  Klik hier om in te schrijven! (inschrijven voor deelname is verplicht!)