print this page

Klusweekend 2020

Heb jij altijd al zin gehad om gewapend met hamer en zaag de zotste bouwsels en boomhutten neer te zetten of bouw je liever al sjorrend de hoogte in? Tijdens dit weekend kan je alle technieken leren die jouw klusniveau optillen tot dat van een heuse Bouwinstructeur!

Op het programma

Op zaterdag vliegen we er in met een sessie sjorren. Nadien werken we rond bouwtechnieken, veiligheid en creativiteit. We leren ook aan hoe je een werkplaats organiseert en staan stil bij verschillende technieken.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft om als bouwinstructeur op kamp te gaan!

Deelname aan het weekend geeft je het recht om als bouwinstructeur een boomhuttenkamp van Top Vakantie vzw te begeleiden.

Voorwaarde:
- Je bent in het bezit van een attest Animator in het Jeugdwerk OF je kan voldoende ervaring als animator voorleggen.

Wanneer?

De eigenlijke vorming start op zaterdagmorgen om 09.00u stipt!
Wie op zaterdag liever wat langer in bed blijft liggen, is al welkom op vrijdagavond vanaf 20.00u.

Locatie en hoe er te geraken

Er wordt van je verwacht dat je eigen vervoer voorziet van en naar de cursus. Zin om te carpoolen? Neem gerust contact op met de Top Vakantiedienst en we brengen je in contact met de andere cursisten.

Prijs

Deelname aan het klusweekend kost €60,00.
Na het weekend ontvang je twee waardebons ter waarde van €25,00 elk. Wanneer je een kamp begeleidt als bouwinstructeur kan je één bon opsturen naar de Top Vakantiedienst. Per bon ontvang je €25,00 terug. Je kan maximaal één bon indienen per verblijf.

  Schrijf je hier in!