print this page

TopMeetz 'Duurzaamheid'

Zaterdag 27 april 2019 - Leuven

Zaterdag 27 april 2019 wordt een ware Top-dag. Dan vinden immers zowel een Terugkomdag voor Stagiairs, een Mix Max-vormingsdag en een TopMeetz-activiteit plaats in Leuven.

Terwijl de Terugkomdag voor Stagiairs zich vanzelfsprekend richt op Stagiairs die hun opleidingstraject komen afronden, staan onze Mix Max-vormingsdagen en TopMeetz-activiteiten open voor alle Top-vrijwilligers en enthousiaste jeugdwerkers. Tijdens een Mix Max-vormingsdag zetten we, zoals het woord het zegt, in eerste instantie in op vorming. Natuurlijk is het altijd leuk om hiervoor af te spreken met andere Top-vrienden en tijdens de vormingssessies nieuwe vrienden te leren kennen. Bij TopMeetz keren we het plaatje van meet af aan om. TopMeet-activiteiten zijn er in eerste instantie om de vrijwilligers samen te brengen in een community. Samen het Top Vakantie-gevoel ook buiten de kampen, Kids' Days, Xpertweken of cursussen beleven, da's waar we willen voor staan. We koppelen uiteindelijk ook wel het nuttige aan het aangename en zorgen voor een informatieve insteek, maar wat primeert is de ontspanning!Op het programma

Starten doen we om 15.30u met een “duurzaamheidsconquest”. Individueel en/of in team word je voor de grootste vraagstukken gezet. Van duurzame relaties tot duurzaamheid en ecologie, we testen het allemaal :-).

Aan het eind van de meet bekronen we de winnaar(s). Sowieso keren jullie allen huiswaarts met een volle rugzak om op jullie volgende Top Vakantie mee te vertrekken.

Tegen 17.30u zetten we onze TopMeetz verder met een duurzame maaltijd voor iedereen! Het einde is voorzien rond 19.00u. 


Wanneer?

TopMeetz 'Duurzaamheid' vindt plaats op zaterdag 27 april 2019 van 15.30u tot 19.00u.

De TopMeetz sluit naadloos aan op de Mix Max-vormingsdag en de Terugkomdag voor Stagiairs die op dezelfde locatie plaats vinden.


Waar?

TopMeetz 'Duurzaamheid' vindt plaats op Middenschool Ter Beuke, Rerum Novarumlaan 1, 3010 Kessel-Lo (beter gekend als de locatie van Kids' Days Leuven).

Deze locatie ligt op een kwartiertje stappen van het station. Je kan gratis in de nabijheid van de school parkeren (zwembad Kessel-Lo).


Praktisch?

Inschrijven doe je via het inschrijvingsformulier, is verplicht en dient te gebeuren ten laatste 21 april 2019. Deelname is gratis.


  Schrijf je hier in!