print this page

Mix Max Sneeuw - Zaterdag 04/05/2019

Zaterdag 04 mei 2019 zitten de kerst-, krokus- en paasvakantie erop en willen we met een Mix Max Sneeuw het wintersportseizoen in stijl afsluiten. We verwelkomen alle sneeuwsportende kaderleden dan ook op de piste Skidôme in Terneuzen. 

Op het programma?
 

Docenten van BSFE en BFSI zorgen eerst voor een laatste bijscholingsmoment, nadien glijden we nog een uurtje vrij naar beneden.

's Middags zorgen we voor een lunch.

Na de middag houden we eerst een debriefing van het seizoen. Daarna zorgen we voor een workshop materiaalbeheer vooraleer we jassen, latten en botten een zomer lang wegbergen.


Waar en wanneer? 

De Mix Max Sneeuw slotdag van het wintersportseizoen vindt plaats op zaterdag 05 mei 2019.

Plaats van afspraak:

Indoorskibaan Skidôme

Zeelandlaan 3
4538 CA Terneuzen

We spreken af om 9.30u in de inkomhal. Het officiële einde is voorzien om 17.00u. Wie wil kan nadien op eigen houtje nog terug de piste op.

Praktisch en inschrijvingen?

Deelname aan de Mix Max Sneeuw is kosteloos. Wij voorzien een pas voor de officiële vormingsuren op de piste, de instructeurs voor de bijscholing en workshops en een lunch.
Inschrijven voor 26/04/2019 is verplicht!

Heb je materiaal nodig, dan sta je zelf in voor de huurprijs. Wens je na afloop van de workshops nog terug op de piste te gaan, dan betaal je ook die toegangsprijs.

Heb je geen pas voor de piste nodig, laat dat dan even weten.

  Schrijf je nu in!