print this page

Mix Max Sneeuw - Zaterdag 13/10/2018

Op zaterdag 13 oktober 2018 verwelkomen we al onze sneeuwsportende kaderleden voor de opener van ons sneeuwsportwinterseizoen. 

Top Vakantie vzw werkt voortaan voor de opleiding van haar Ski- en Snowboardbegeleiders voortaan samen met BFSI en BSFE. Instructeurs van deze nationale federaties zullen onze toekomstige Ski- en Snowboardbegeleiders samen met de Instructeurs van TopVorm.net opleiden tijdens onze komende cursus. De huidige generatie begeleiders, jullie dus, zullen zij ook bijscholen tijdens de Mix Mix Sneeuw-vormingsmomenten, zoals eerstkomende op zaterdag 13 oktober 2018.

Op het programma?

In de voormiddag ontdekken we elke hoek en glooiing van de indoorpiste. De BFSI- en BSFE-Instructeurs staan met raad en daad klaar voor technische bijscholingen. Jouw board of ski's zullen direct uit hun zomerslaap ontwaken.

's Middags voorzien we een lunch.

In de namiddag gaan we nog even de piste op. Nadien is er een keuze uit interessante workshops voor Ski- en Snowboardbegeleiders, Animators en Zorgverleners en ruimschoots de tijd om de vakanties die jij deze winter kan begeleiden te bevestigen.

Wie wil, kan nadien nog op eigen houtje naar de piste terug.

Waar en wanneer? 

De Mix Max Sneeuw vindt plaats op zaterdag 13 oktober 2018.

Plaats van afspraak:

Indoor Sneeuwbaan Aspen
Moerelei 123
2016 Wilrijk

We spreken af om 9.30u in de inkomhal. Het officiële einde is voorzien om 17.00u. Wie wil kan nadien op eigen houtje nog terug de piste op.

Praktisch en inschrijvingen?

Deelname aan de Mix Max Sneeuw is kosteloos. Wij voorzien een pas voor de officiële vormingsuren in de voormiddag op de piste, de instructeurs voor de bijscholing en workshops en een lunch.
Inschrijven voor 08/10/2018 is verplicht!

Heb je materiaal nodig, dan sta je zelf in voor de huurprijs. Wens je na afloop van de workshops nog terug op de piste te gaan, dan betaal je ook die toegangsprijs.

Heb je geen pas voor de piste nodig, laat dat dan even weten.

  Schrijf je nu in!