print this page

Mix Max Sneeuw - Zaterdag 09/02/2019

Zaterdag 09 februari 2019 loert de krokusvakantie al om de hoek. Hoogdringend tijd dus om nog wat technieken terug in te oefenen of te verfijnen en de voorbereidingen concreter in te gaan vullen. We verwelkomen alle sneeuwsportende kaderleden dan ook op de piste Snowvalley in Peer. 

Top Vakantie vzw werkt voor de opleiding van haar Ski- en Snowboardbegeleiders voortaan samen met BFSI en BSFE. Docenten van deze nationale federaties leiden onze toekomstige Ski- en Snowboardbegeleiders samen met de Instructeurs van TopVorm.net op. De huidige generatie begeleiders, jullie dus, worden door hen bijgeschoold tijdens de Mix Mix Sneeuw-vormingsmomenten, zoals eerstkomende op zaterdag 09 februari 2019.

Op het programma?

In de voormiddag ontdekken we elke hoek en glooiing van de indoorpiste. De BFSI- en BSFE-Instructeurs staan met raad en daad klaar voor technische bijscholingen. Jouw board of ski's zullen direct uit hun zomerslaap ontwaken.

's Middags voorzien we een lunch.

In de namiddag zijn er enkele interessante workshops ingepland en is er tijd voorzien voor voorbereidende vergaderingen.

Wie wil, kan nadien nog op eigen houtje naar de piste terug.

Waar en wanneer? 

De Mix Max Sneeuw vindt plaats op zaterdag 09 februari 2019.

Plaats van afspraak:

Indoor Ski- en Snowboardcenter
Deusterstraat 74E

3990 Peer

We spreken af om 9.30u in de inkomhal. Het officiële einde is voorzien om 17.00u. Wie wil kan nadien op eigen houtje nog terug de piste op.

Praktisch en inschrijvingen?

Deelname aan de Mix Max Sneeuw is kosteloos. Wij voorzien een pas voor de officiële vormingsuren op de piste, de instructeurs voor de bijscholing en workshops en een lunch.
Inschrijven voor 01/02/2019 is verplicht!

Heb je materiaal nodig, dan sta je zelf in voor de huurprijs. Wens je na afloop van de workshops nog terug op de piste te gaan, dan betaal je ook die toegangsprijs.

Heb je geen pas voor de piste nodig, laat dat dan even weten.

  Schrijf je nu in!