print this page

Mix Max-vormingsdag - zaterdag 27 april 2019

Zaterdag 27 april 2019 verwelkomen we alle vrijwilligers in Leuven voor een nieuwe Top Vakantie-communitydag. Starten doen we met een nieuwe Mix Max-vormingsdag, aansluitend voorzien we een TopMeetz rond duurzaamheid. Beide events zijn gratis en staan open voor alle mogelijke enthousiaste jeugdwerkers. Iets om dus samen met vrienden te beleven en tegelijkertijd weer nieuwe gelijkgestemden leren kennen! 

Op onze Mix Max-vormingsdagen bieden we een interessant aanbod aan permanente vorming voor jeugdwerkers in een topsfeer aan. Tijdens de TopMeetz koppelen we nog meer het aangename aan het nuttige: we netwerken erop los tijdens een ludieke activiteit rond duurzaamheid in onze organisatie en sluiten af met een lekkere duurzame hap. Langs deze weg kan je desgewenst meteen voor beide events inschrijven.

Mix Max-vormingsdag

Op het programma:


  Printversie schema Mix Max


Titel: YOGA

Inhoud: deelnemers krijgen yogatechnieken aangeleerd die kunnen toegepast worden tijdens activiteiten of een spelmoment op een verblijf

Instructeur: extern

Max. aantal: 25

 

Titel: LEGOFUN

Inhoud: Deelnemers die de verblijven van Legofun in de toekomst als Animator begeleiden, krijgen meer achtergrond en bagage voor een creatieve aanpak, themawerking, enz.

Instructeur: TopVorm.net

Max. aantal: 15

 

Titel: BIJZONDERE DEELNEMERS, SITUATIES EN NODEN

Inhoud: Top Vakantie wil er voor iedereen zijn. Inclusie is dus een belangrijk codewoord. Zo kunnen ook heel wat deelnemers met een ondersteuningsbehoefte bij ons terecht. Voor een aantal onder hen is dat met 1-op-1-begeleiding door een Begeleider Bijzondere Zorgen. Anderen hebben dan weer nood aan een vertrouwenspersoon. Of misschien helpt het gewoon al als de voltallige kaderploeg over een aantal kapstokken beschikt om hen op maat te begeleiden. Sowieso is het dus aangewezen dat iedereen wel weet hoe je op een bepaald soort gedrag kan reageren. Na deze sessie is dit alvast het geval!

Instructeur: TopVorm.net & Zorg&Kind

Max. aantal: 15

 

Titel: ESCAPE ROOMS CREËREN EN BELEVEN

Inhoud: Escape rooms zijn hip, maar wat kan je er mee op een verblijf? We kijken hoe je (de elementen van) een escape room zelf kan maken op een verblijf en hoe je de technieken en doelen aanpast aan verschillende leeftijden.

Instructeur: TopVorm.net

Max. aantal: 10

 

Titel: ORIËNTEREN KAN JE LEREN

Inhoud: Tijdens deze sessie leren we hoe je oriëntatietechnieken op een speelse en praktische manier kan aanleren aan een groep jongeren. Van kleine tips&tricks tot de antwoorden op grote vragen als “hoe beginnen we hier aan?”, alles kan aan bod komen tijdens deze sessie.

Instructeur: extern

Max. aantal: 20

 

Titel: COMMUNICATIE MET OUDERS, NIET ALTIJD IN CRISIS

Inhoud: Communicatie met ouders en externen voor, tijdens, en na het verblijf, het is geen evidente zaak, ook al ben je een enthousiaste en geëngageerde vrijwilliger. Niet alle nieuws dat overgebracht moet worden is slecht nieuws, maar wat als er wel enkele problemen moeten besproken worden? Hoe pak je dat best aan? Iedereen die zich inschrijft voor deze sessie mag vooraf eigen input geven, zodat er tijdens de sessie zelf echt gewerkt kan worden rond jullie specifieke vragen.

Instructeur: TopVorm.net

Max. aantal: 15

Mix Max vindt plaats op zaterdag 27 april 2019. We starten om 10.30u en ronden af om 15.00u. Aansluitend vindt een TopMeetz rond duurzaamheid (tot 19.00u) plaats.

Plaats van afspraak: aan de achterkant van het station van Leuven tussen 9.40u en 10.10u of meteen op de locatie: Middenschool Ter Beuke, Rerum Novarumlaan 1, 3010 Kessel-Lo.

De school is zeer vlot bereikbaar (1,5 km vanaf het station).


Op het inschrijvingsformulier geef je aan welke sessies je bij voorkeur wenst te volgen. Zo hebben wij alvast een idee van de aantallen en kunnen we het nodige materiaal voorzien. 

Gegarandeerd krijg je van ons (een) schitterende vorming(en), gegeven door instructeurs-experten die weten waarover ze spreken. Je geeft ook aan of je al dan niet aan de TopMeetz nadien wenst deel te nemen.

Wij voorzien een resem interessante vormingen en spelplezier, een broodjeslunch, drank en een 4-uurtje. Desgewenst kan je nadien ook nog deelnemen aan de TopMeetz. Deelname is gratis. Inschrijven vooraf is wegens de praktische voorbereidingen verplicht.

Let! Deelname is gratis MAAR wie inschrijft en de dag zelf zonder geldige reden (afwezigheidsattest) niet opdaagt, krijgt na afloop wel een factuur van 10 euro.  


  Hier inschrijven voor Mix Max 27/04/2019!


Mix Max is een actieve belevenis voor iedereen!

Zorg dat je erbij bent!