Stage lopen bij Top Vakantie

Wens je stage te doen bij Top Vakantie?

Zeer graag natuurlijk!

Hier volgen enkele stappen die je op weg helpen.

  Informatiefiche nieuwe vrijwilligers

Stagiair-animator

De stage voor het attest 'Animator in het Jeugdwerk' bedraagt 50 uren. Bij Top Vakantie komt dit overeen met hete begeleiden van 1 kamp van 8 tot 11 dagen of 2 Kids' Days (minstens 8 dagen in het totaal). Heb je een periode van 14 dagen vrij, dan kunnen wij jou zeker een stage in die periode toewijzen. Is die periode onderbroken en heb je 2x een week vrij, dan nog kunnen we jou mogelijks een stageplaats toewijzen. Heb je slechts 1 week vrij, dan kunnen we jou mogelijks (al een deel van) een stage toewijzen. Doe je nu slechts een eerste stageweek, dan kan je gewoon een volgende vakantie de rest van je stage afwerken.

  Formulier kandidatuur stagiair-animator

Stagiair-hoofdanimator

De stage voor het attest 'Hoofdanimator in het Jeugdwerk' bedraagt 50 uren. Bij Top Vakantie komt dit overeen met het begeleiden van één residentieel kamp of twee Kids' Days onder begeleiding van een Centrumleider/Hoofdverantwoordelijk of 1 Kids' Days (of kamp) als je zelf Hoofdverantwoordelijke bent.

  Formulier kandidatuur stagiair-hoofdanimator

Stagiair-instructeur

De stage voor het attest 'Instructeur in het Jeugdwerk' bedraagt 50 uren. Bij Top Vakantie komt dit overeen met het geven van één animatorcursus of een organisatie-eigen cursus (Groom/Ritmeester, Ski-/Snowboardbegeleider, Instructeur Motoren -> best heb je hiervoor wel voldoende achtergrond).

  Formulier kandidatuur stagiair-instructeur

Verdeling Stageplaatsen

Stageplaatsen voor Herfst, Kerst, Krokus:

Stageplaatsen voor Pasen:

Stageplaatsen voor Zomer: