L!nkki - 30 september 2023L!nkki komt van het Finse woord voor 'verbinden' en dat is wat wij het hele jaar door willen doen. Wij willen verbinden met jullie, maar jullie ook de kans geven om met elkaar in contact te komen en te blijven. Op het programma?

Op zaterdag 30 september 2023 organiseren we een spannende L!nkki in Leuven waarbij we samen deelnemen aan ‘De Kunstroof’. Ben jij een straffe bewaker of eerder een stoere rover? Kraak de codes, ontrafel de puzzels en breng de speuropdrachten tot een goed einde om jouw missie te laten slagen!


Praktische informatie

We spreken om 13.45 u. af aan het M Museum (Leopold Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven).

De Kunstroof start om 14.00 u. en eindigt rond 16.00 u. Nadien praten we nog bij over onze missie en spoelen we de spanning weg met een lekker drankje. We sluiten de dag af rond 18.00 u. 

Station Leuven ligt op wandelafstand van de locatie. Wie met de auto wilt komen, kan zich parkeren op een randparking of Parking Ladeuze. We raden aan om met het openbaar vervoer te komen.Inschrijven

Deelnemen aan deze L!nkki is gratis.

Schrijf je snel in vóór 18 september 2023. Nadien inschrijven kan enkel mits toestemming van onze externe activiteitenpartner.
Let wel, de plaatsen zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap!

  Schrijf je hier in!