print this page

EHBO-weekend

Behaal je brevet Eerste Hulp via Top Vakantie !

In samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen organiseert Top Vakantie een EHBO-cursus. 

Wat doe je als Tom valt tijdens een kringspel? Of Marie valt van haar paard? Weet jij wat te doen als Thibeau plots last krijgt van zijn hart?

Eerste hulp is niet moeilijk. Meer zelfs, het is poepsimpel!

In allerhande situaties komt eerste hulp goed van pas. Het is dan ook belangrijk dat je die eerste hulp goed en correct uitvoert. Kriebelt het al langer om je kennis eerste hulp uit te breiden of op te frissen? Het kan! Met een paar technieken en een paar tips kan je al snel een wereld van verschil maken voor een slachtoffer. Iederéén kan bovendien eerste hulp leren, jong en oud.

Op het einde van het weekend krijg je de kans de praktische proef af te leggen om het brevet van Eerste Hulp te behalen van Rode Kruis-Vlaanderen.

Op het programma

 

De sessies worden actief aangeboden en we zorgen voor voldoende oefenkansen.

Op het einde van het weekend krijg je de kans een praktische proef af te leggen. Indien je hiervoor slaagt, ontvang je het brevet Eerste Hulp van Rode Kruis-Vlaanderen. Een absolute meerwaarde voor elke jeugdwerker. 

Vervolgcursus Helper

Méér eerste hulp leren? Wie na de basiscursus Eerste hulp op zijn honger is blijven zitten of wie zijn eerstehulpvaardigheden wil verfijnen, kan de vervolgcursus Helper volgen. Wie slaagt in het examen ontvangt het brevet Helper. Opgelet: om te starten met deze opleiding dien je in het bezit te zijn van een geldig brevet eerste hulp.

Op het programma voor de helper staat het volgende:

Wanneer ?

Voorjaar 2020vrijdag 14/02/2020 - zondag 16/02/2020Vakantiecentrum Excelsior & Vormingsinstituut Excalibur (Sint-Idesbald)Cursus Eerste Hulp
Voorjaar 2020vrijdag 14/02/2020 - zondag 16/02/2020Vakantiecentrum Excelsior & Vormingsinstituut Excalibur (Sint-Idesbald)Cursus Helper *

 Voor wie ?

 

Locatie

Prijs

65 euro zonder en 85 euro met handboek (enkel bij Eerste Hulp).

Meer informatie over het handboek kan je via volgende link vinden: Handboek 'Help! Eerste hulp voor iedereen'

  Schrijf je hier in