EHBO-weekend

Behaal je brevet Eerste Hulp en/of Helper via Top Vakantie!

In samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen organiseert Top Vakantie de officiële EHBO-cursussen Eerste Hulp (basis) en Helper (vervolg) in weekendvorm.

Wat doe je als Tom valt tijdens een kringspel? Of Marie valt van haar paard? Weet jij wat te doen als Thibeau plots last krijgt van zijn hart?

Eerste hulp is niet moeilijk. Meer zelfs, het is poepsimpel!

In allerhande situaties komt eerste hulp goed van pas. Het is dan ook belangrijk dat je die eerste hulp goed en correct uitvoert. Kriebelt het al langer om je kennis eerste hulp uit te breiden of op te frissen? Het kan! Met de juiste technieken en een paar tips kan je al snel een wereld van verschil maken voor een slachtoffer. Iederéén kan bovendien eerste hulp leren, jong en oud.

Op het einde van het weekend krijg je de kans de praktische proef af te leggen om het brevet van Eerste Hulp en/of Helper te behalen van Rode Kruis-Vlaanderen.


Getuigenissen

Lees hier de reacties van enkele cursisten uit eerdere edities.

Hun enthousiasme overtuigt je (nog meer) en helpt je ook met het maken van de juiste cursuskeuze(s)!


Eerste Hulp (basiscursus)

 Op het programma:

De sessies worden actief aangeboden en we zorgen voor voldoende oefenkansen.

Op het einde van het weekend krijg je de kans een praktische proef af te leggen. Indien je hiervoor slaagt, ontvang je het brevet Eerste Hulp van Rode Kruis-Vlaanderen. Een absolute meerwaarde voor elke jeugdwerker. 

Helper (vervolgcursus)

Méér eerste hulp leren? Wie na de basiscursus Eerste hulp zijn eerstehulpvaardigheden verder wil verfijnen, kan de vervolgcursus Helper volgen.

Op het programma:

Wie op het einde van het weekend slaagt in het examen, ontvangt het brevet Helper van Rode Kruis-Vlaanderen. Opgelet: om te starten met deze opleiding dien je in het bezit te zijn van een geldig brevet Eerste Hulp.


Data

2022-2023
voorjaar 2023 onder voorbehoudSint-IdesbaldCursus Eerste Hulp
2022-2023
voorjaar 2023 onder voorbehoudSint-IdesbaldCursus Helper *
Voor wie?

Locatie

Prijs

75 euro zonder en 95 euro met handboek (enkel bij Eerste Hulp, Helper werkt verder in hetzelfde boek).

Meer informatie over het handboek kan je via volgende link vinden: Handboek 'Help! Eerste hulp voor iedereen'.

  Schrijf je hier in