Cursus Centrumleider


Je bent ondertussen al een tijd Hoofdanimator en/of hebt een pedagogisch diploma én je hebt heel wat ervaring in het begeleiden van jongeren opgebouwd. Bovendien is verantwoordelijkheid nemen binnen Top Vakantie echt wel jouw ding! Misschien heb je zelfs al een eerste ervaring als Hoofdverantwoordelijke achter de rug? Dan is de cursus Centrumleider iets voor jou?! Kandideer voor deze cursus!

TopVorm.net evalueert jouw kandidatuur in samenwerking met de Top Vakantiedienst. Jouw inschrijving wordt voltooid zo gauw jouw kandidatuur weerhouden wordt. 

Na het volgen van deze cursus zal, in overleg met TopVorm.net en de Top Vakantiedienst, een persoonlijk traject voor jou uitgestippeld worden.Voorwaarden


Data

2024-2025

WE I: vrijdag 25 - zondag 27 oktober 2024

WE II: vrijdag 15 - zondag 17 november 2024


Locatie en hoe er te geraken

Beide weekends vinden plaats op volgende locatie:

Vormingsinstituut Excalibur en vakantiecentrum Excelsior, Hotellaan 10, 8670 Sint-Idesbald.

Deze cursuslocatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Je reist op eigen houtje over en weer naar de cursus. Desgewenst brengen we jou in contact met andere deelnemers die uit jouw buurt afkomstig zijn om te carpoolen of samen met het openbaar vervoer te reizen.

De eerste avond van elk weekend word je telkens om 20.00u ter plekke verwacht. Let op: er wordt dan geen avondmaal voorzien, we gaan meteen van start!


Prijs

175,00 euro*

* Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname waarmee je afhankelijk van gemeente tot gemeente een deel tot soms zelfs het volledige cursusbedrag kan terugvorderen bij de jeugddienst van jouw gemeente. 

  Klik hier om je kandidaat te stellen!